Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 22 Janar 2022

Nga 1 tetori ndërpritet për kohë të pacaktuar edicioni në gjuhën shqipe

E Mërkurë 30 Shtator 2015 11:21

Kosovahaber nga 1 tetori i vitit 2015 ka ndërprerë për kohë të pacaktuar publikimin e lajmeve në edicionin e gjuhës shqipe. Tani e tutje veprimtarinë do ta vazhdoj vetëm në gjuhën turke.  

Kosovahaber, këtë vendim e ka marrë për shkak të vështirësive financiare.

Ekipi i Kosovahaberit, pos edicionit të lajmeve në gjuhën turke për 8 vite me radhë ka ofruar lajme edhe në gjuhën shqipe, të cilin shërbim është detyruar që ta ndërpresë. Po ashtu në shkurt të 2013-ës pas 4 vitesh shërbimi ishte ndërprerë edhe edicioni në gjuhën boshnjake.

Edicioni në gjuhën shqipe i Kosovahaberit që kishte nisur në vitin 2007, duke pasqyruar lajmet e përditshme nga Kosova, komuniteti turk dhe institucionet e Turqisë kishte për synim që ato t'i përcjellë për audiencën e Ballkanit dhe më gjerë, gjithnjë duke u bazuar gazetarinë parimore, gjë që ka tërhequr interesimin e besimin e lexuesve. 

Me shpresën se që pas tejkalimit të vështirësive financiare të rifillojmë edicionet në gjuhën shqipe dhe boshnjake, shfrytëzojmë rastin që t'i falenderojmë të gjithë miqtë që na kanë mbështetur për realizimin e edicionit në gjuhën shqipe.


  

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.