Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 22 Janar 2022

Obiliq, 30 raste të reja me kancer vetëm në vitin 2015

E Mërkurë 30 Shtator 2015 13:24

Numri i të prekurve me sëmundjen e kancerit dita e ditës po shënon rritje në komunën e Obiliqit. Nga kryetari i kësaj komune Xhafer Gashi, sot është bërë e ditur se janë 30 raste të reja që janë paraqitur vetëm në këtë vit.

Ai këto deklarata i bëri gjatë pritjes që i bëri kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli. Gashi bashkë me Veselin, vizituan edhe Qendrën e Mjekësisë Familjare në Obiliq, ku nga mjekët e kësaj qendre u kërkua që të investohet më shumë në teknologji mjekësore.

Kryetari Veseli në anën tjetër tha se institucionet e Kosovës e kanë obligim kujdesin dhe përkrahjen për qytetarët e Obiliqit.

Ai po ashtu tha se duhet të mendohet një zgjidhje që të tejkalohen sëmundjet, të cilat shpesh i kapin këta qytetarë për shkak të kushteve atmosferike.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.