Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 22 Janar 2022

Shpalljet

   

Anulim kontarte

28.02.2013Servisimi i veturave të MAPmë shumë

NJOFTIM PËR DHËNIE TË KONTRATËS

27.02.2013Servisimi i veturave të MAP më shumë

MJU - OBAVEŠTENJE O DODELI UGOVORA

26.02.2013”Odrzavanje liftova u vladine zgrade““më shumë

NJOFTIM PËR DHËNIE TË KONTRATËS

26.02.2013Mirëmbajtja e ashensorëve ne ndërtesat qeveritare më shumë

MJU - OBAVEŠTENJE O UGOVORU

22.02.2013Snabdevanje delova za elektroniku i sisteme freon za klimu u vladinim zgradamamë shumë

MAP - NJOFTIM PËR KONTRATË

22.02.2013Furnizimi me pjese për sistemet elektronike dhe freon për klima ne ndërtesat qeveritare më shumë

MAP - NJOFTIM PËR KONTRATË

07.12.2012Sigurimi i ndërtesave qeveritare më shumë

MAP - NJOFTIM PËR KONTRATË

03.12.2012Pastrimi dhe larja e veturave te MAP më shumë

MAP - NJOFTIM PËR KONTRATË

26.11.2012Furnizim me derivate nafte dhe benzinë për veturat e MAPmë shumë

SHPALLJEN E REKRUTIMIT - MINISTRIA E KULTURËS, RINISË DHE SPORTIT

17.10.2012Drejtor i Institutit të Kosovës për Mbrojtje të Monumenteve- 1 (një vend pune)më shumë

ATK - NJOFTIM

01.03.2012Vërtetimet Tatimore tani merren në zyrën më të afërt të ATK-së dhe mund të përdoren më shumë se një herëmë shumë

K O N K U R S - Për rekrutimin e pjesëtarëve të Komponentit Rezervë të FSK-së – 2012

16.02.2012më shumë