Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 18 Janar 2021

Ateşkese rağmen Ermeni ordusu saldırmaya devam ediyor Hafta sonu Rusya'nın arabuluculuğunda ateşkes yapan Azerbaycan-Ermenistan hattında gerilim dinmiyor... Dün

E Enjte 12 Tetor 2020 14:27

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.