Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 17 Maj 2021

Pfizer CEO’sundan üçüncü doz açıklaması: Aşılar her yıl tekrarlanabilir

E Enjte 16 Prill 2021 12:12

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.