Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 06 Dhjetor 2021

Kryetari i komunës së İnegölit Ali Nur Aktaş

E Hënë 23 Gusht 2010 15:57


Kryetari i komunës së İnegölit të Bursas, Ali Nur Aktaş gjatë fundjavës ka vizituar Mitrovicën dhe tendën e iftarit në të cilin bëjnë iftar cdo natë afër 700 vetë. Ai ka bërë iftar në këtë hapësirë bashkë me kryetarin e komunës së Mitrovicës, Avni Kastrati dhe ministrin e MMPH-së, Mahir Yagcilar.

Në këtë mbrëmje ai është pritur nga kryetari Kastrati dhe zëvendësi i tij, Erol Zekeriya dhe njëherësh ka shpalosur ndjenjat e tij në një intervistë dhënë Kosovahaberit. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.