Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 20 Shtator 2021
Sot, provimi pranues në UP “Hasan Prishtina”E Hënë 21 Korrik 2014 11:08Sot, prej orës nëntë do të mbahet provimi pranues në të gjitha fakultetet në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, përveç në Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike dhe Fakulteti in Inxhinierisë Mekanike ku do të fillojë në orën 11. Ndërkaq në atë të Mjekësisë dhe në Fakultetin Ekonomik, provimi pranues do të mbahet nesër prej orës nëntë. më shumë
Për 10 mijë vende kanë aplikuar rreth 20 mijë kandidatëRreth 20 mijë nxënës kanë aplikuar për t’u bërë studentë të...më shumë
Në UP sivjet do të pranohen 134 studentë turqUniversiteti i Prishtinës, në vitin e parë të studimeve, në afatin e parë të...më shumë
Gjysma e maturantëve ngelin në provimRreth 50 për qind të maturantëve nuk kanë arritur të kalojnë testin e maturës...më shumë
Njoftim për kandidatët që dëshirojnë të studiojnë në Turqi Në Kosovë aplikimet për studime në Universitetet publike kanë nisur prej 8 korrikut....më shumë
Në degën e Orientalistikës sivjet pranohen 45 kandidatë Në degën e Orientalistikës në UP sivjet pranohen 45 kandidatë, prej të cilëve 10...më shumë
Në UPZ do të pranohen 122 studentë turqNë Universitetin "Ukshin Hoti" në Prizren në vitin akademik 2014/2015 do të pranohen gjithsej 2419...më shumë
Manipuluesit e testit të maturës, në ProkuroriManipuluesit e testit të maturës do të përballen me Prokurorinë. Ministria e Arsimit ka...më shumë
Jep dorëheqje drejtori i Arsimit të Prishtinës, Jusuf ThaçiKa dhënë dorëheqje nga posti i drejtorit të Drejtorisë së Arsimit të Komunës...më shumë
Gjithçka gati për pjesën e dytë të testit të MaturësMinistria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) i ka bërë të gjitha përgatitjet...më shumë
Vizitë e drejtuesve të UPZ-së në disa universitete të TurqisëNjë grup prej profesorësh dhe studentësh të Universitetit “Ukshin Hoti” të Prizrenit...më shumë
1000 maturantëve iu anulohet provimi i maturësProvimi Shtetëror i Maturës pritet të anulohet në 5 deri në 7 shkolla me 600 deri në...më shumë
Testi i maturës nuk do të përsëritetU raportua për kopjim masiv të testit të maturës. Madje këto dyshime shtynë Policinë...më shumë