Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 07 Mars 2021
Bajrami: Konkursi për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë në Prizren, i jashtëligjshëmE Enjte 27 Gusht 2015 18:17Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë(MASHT) Arsim Bajram, e vlerëson të jashtëligjshëm konkursin për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë të shkollave, që është hapur nga Zyra e Personelit në Prizren. Ai thotë se forma si është hapur konkursi dëmton rëndë sistemin e arsimit në këtë qytet. më shumë
UP shënon ngritje, por mbetet larg në renditjen botëroreUniversiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, është ngritur për rreth 900 vende në...më shumë
Konkursi plotësues në UP shpallet më 26 gushtVende të lira kanë mbetur edhe në Ekonomik, si dhe te kuotat për komunitetet. Siç ka vepruar...më shumë
14 mijë maturantë do t’i nënshtrohen Testit të MaturësMaturantëve që nuk e kanë kaluar pragun në afatin e parë të provimit shtetëror...më shumë
Afati i dytë i testit të maturës më 29 gusht e 5 shtatorMinistria e Arsimit së bashku me Drejtoritë Komunale të Arsimit, kanë filluar përgatitjet...më shumë
Bajrami: Pranimi i studentëve të rinjë në bazë të meritaveRreth 20 mijë aplikantë kanë nisur sot provimet pranuese, duke konkurruar kështu për 8...më shumë
Sot mbahet provimi pranues në UPNë shumicën e njësive akademike të Universitetit të Prishtinës “Hasan...më shumë
Për tri ditë 12 mijë kandidatë për studime në UPVetëm në tri ditët e para të konkursit për pranimin e studentëve të rinj në...më shumë
Në UPZ, studimet në gjuhën turke në 3 programeUniversiteti i Prizrenit, në vitin e parë të studimeve Bachelor, për vitin akademik 2015/2016, do...më shumë
Për një ditë mbi 5 mijë veta aplikojnë në UPMaturantët e Kosovës duket se për të studiuar më tepër e preferojnë Universitetin e...më shumë
Në UP 113 vende për kandidatët nga komuniteti turk Universiteti i Prishtinës, në vitin e parë të studimeve, në afatin e parë të...më shumë
Universitetet publike në Kosovë regjistrojnë 15.515 studentëUniversiteti i Prishtinës nga e mërkura do të shpallë konkursin për pranimin e studentëve...më shumë
Kosova dhe Maqedonia me marrëveshje në fushën e arsimitMinistri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami dhe ministri i Arsimit i Maqedonisë,...më shumë