Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 25 Shkurt 2021
Aplikantët për Universitetin e Sakaryas duhet të përcaktohen E Hënë 30 Shtator 2013 19:12Kryetari i KTAP-së dhe kryetari i Komunës së Mamushës, Arif Bütüç ka bërë të ditur se kandidatët që kanë aplikuar për studime në Universitetin e Sakaryas e që kanë mbetur jashtë listës së vendosjes, duhet që të zgjedhin edhe një herë drejtimet për studim. Sipas tij, kjo mund të bëhet në hapësirat e komunës së Mamushës. më shumë
Mbahet provimi pranues për Universitetin e AnadollitNë hapësirat e UPZ-së të dielën është mbajtur provimi pranues për studentët...më shumë
U mbajt afati i dytë i provimit pranues në UPNë shumicën e njësive akademike të Universitet të Prishtinës, “Hasan Prishtina”...më shumë
Nxënësve në Prishtinë u dhurohen çanta dhe materiale shkolloreMe nismën e degës së KDTP-së në Prishtinë, shoqatës së...më shumë
Regjistrimi për kursin e turqishtes deri më 20 shtator Në Qendrat Kulturore Turke Yunus Emre, në Prishtinë dhe Pejë do të nisin së shpejti kurset...më shumë
U publikuan rezultatet e Provimit të Maturës (afati i gushtit)Komisioni Qendror Shtetëror i Maturës (KQShM), ka publikuar sot rezultatet e Provimit të Maturës...më shumë
Profesorëve të UP-së nuk do t’ju lejohen më nga dy vende pune!?Po afrohet data kur profesorët e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” me nga dy...më shumë
Për studime në gjuhën turke në UP 64 vende të lira, në UPZ 29 vende Për studime në gjuhën turke në UP, në Fakultetin e Filologjisë, dega e Turkologjisë...më shumë
Nxënësve të shkollës në lagjen Dardania u dhurohen çantaMe nismën e KDTP-së, shoqatës së mësimdhënësve turq të Kosovës dhe Unionit...më shumë
Premtojnë mbështetje për shkollat e Prizrenit Deputetët e KDTP-së, Müferra Şinik, Fikrim Damka dhe Enis Kervan kanë vizituar shkollën...më shumë
Fatosëve u dhurohen çanta dhe materiale shkollore Me nismën e KDTP-së, shoqatës së mësimdhënësve turq të Kosovës dhe Unionit...më shumë
Vazhdon regjistrimi i studentëve në UPPo vazhdon regjistrimi i studentëve në Universitetin e Prishtinës “ Hasan Prishtina”. Në...më shumë
Rreth 200 nxënës nisin shkollën në gjuhën turkeNë ditën e parë të vitit të ri shkollor rreth 200 nxënës kanë nisur mësimin...më shumë