Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 25 Shkurt 2021
“Më 1 tetor edhe tri universitete”! E Hënë 01 Korrik 2013 12:37Më 1 tetor nisin punën tri universitetet publike, në Mitrovicë, Gjilan dhe Gjakovë.më shumë
Historia me Turqinë mbetet e pandryshuarKa kaluar pothuajse një vit qëkur shteti turk kërkoi fuqishëm ndryshimin e teksteve shkollore...më shumë
Sot mbahet testi i arritshmërisëSot në tërë Kosovën mbahet testi i arritshmërisë, të cilit pritet t’i...më shumë
Testi i maturës në Prizren me rezultat pozitiv?Në test kanë qenë të planifikuar t’i nënshtrohen testit 3200 maturantë, ndrysa...më shumë
Prej 31.628 maturantëve, kaluan 23.531Komisioni Qendror Shtetëror i Maturës (KQSHM) ka publikuar rezultatet e provimit të maturës të...më shumë
Sot rezultatet e provimit të maturësMinistria e Arsimit dhe Komisioni Qendror Shtetëror i Maturës do të shpallin sot rezultatet e provimit...më shumë
Performansë e nxënësve Me qëllim të avancimit të edukimit në gjuhën turke dega e KDTP-së në Prizren dhe...më shumë
Mbi 60 fëmijë të Gjilanit përfundojnë me sukses kursin e turqishtesMbi 60 të rinj të interesuar për ta mësuar gjuhën turke, me sukses e kanë përfunduar...më shumë
Sot përfundon viti shkollorNë të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të Kosovës, sot përfundon viti shkollor...më shumë
Për arsimin paralel nuk diskutohet në BrukselNjë libër me germa cirilikë, e mban në dorë vogëlushi me emrin Lazar. Ai mëson...më shumë
U mbajt Provimi i Maturës, rezultatet më 24 qershor Rreth 34 mijë maturantë sa ka këtë vit Kosova, sot në orën 10:00, i janë...më shumë
Nesër pjesa e dytë e provimit shtetëror të maturësNë 305 qendra testimi në mbarë Kosovën, nesër mbi 30 mijë maturantë të...më shumë
Një dekadë ekselencë në arsimOrganizata zvicerane ‘Swisscontact’ ka shënuar në Prishtinë dhjetë vjet përkrahje...më shumë