Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 20 Shtator 2021
Këtë vit në UP 4 mijë studentë më pakE Premte 03 Korrik 2015 09:38Vetëm 8 mijë studentë të rinj do kenë mundësinë të bëhen pjesë e Universitetit Publik të Prishtinës për këtë vit akademik, për dallim nga viti i kaluar, kur ky numër ishte 12 mijë.më shumë
Testin e maturës e kaluan rreth 54 % e nxënësveKomisioni Qendror Shtetëror për testin e maturës ka bërë me dije se 53.9 për qind e...më shumë
Shtrëngohen kriteret për studim në UPKandidatët për studentë në Universitetin e Prishtinës (UP) “Hasan Prishtina” do...më shumë
Shpallen rezultatet e testit të arritshmërisë për klasat e nëntaMinistria e Arsimit ka shpallur sot rezultatet e testit të arritshmërisë për nxënësit...më shumë
Sivjet, 34 mijë nxënës pranohen në shkolla të mesmePër vitin shkollor 2015-2016, është hapur konkursi për pranimin e rreth 34 mijë...më shumë
Ministria e vlerëson të suksesshëm administrimin e Testit të MaturësKomisioni Qendror Shtetëror i Maturës (KQShM), e ka vlerësuar të suksesshëm administrimin e...më shumë
Testi i maturës shpërndahet në internetPyetje dhe pjesë të testit të maturës janë shpërndarë nëpër faqe të...më shumë
Sot mbahet pjesa e dytë e Provimit të MaturësMaturantët e Kosovës sot do t’i nënshtrohen pjesës së dytë të Testit të...më shumë
34 mijë nxënës pranohen në shkolla të mesmePër vitin shkollor 2015-2016, është hapur konkursi për pranimin e rreth 34 mijë...më shumë
Vdes mësimdhënësi i shekullit, Shaban SfishtaNë moshën 64-vjeçare nga një sëmundje e rëndë ka ndërruar jetë Shaban...më shumë
Kalueshmëria e nxënësve: 62,6% në nivel vendiRezultatet e nxjerra nga testi i arritshmërisë së klasave të 9-a të Kosovës tregojnë,...më shumë
KQShM ka vlerësuar të suksesshëm pjesën e parë të Provimit të MaturësNë bazë të raportimeve nga terreni, Komisioni Qëndror Shtetëror i Maturës (KQShM), në...më shumë
Sot mbahet testi i maturësRreth 33 mijë maturantë të Kosovës sot do t’i nënshtrohen testit të Maturës. më shumë