Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 24 Janar 2021
Kritikohen nismat e ministrit Buja, akuzohet për shkelje etikeE Marte 19 Shkurt 2013 11:07Megjithëse Ligji për arsimin e lartë i Kosovës nuk ka më shumë se një vit e gjysmë qyshkur është miratuar, ai prapë do të vendoset në procedurë të amendamentimit. më shumë
Buja pranon se u ka borxh mësimdhënësvePërkundër vendimit të Qeverisë së Kosovës dhe premtimeve se mësimdhënësit e...më shumë
Universitetet e Prizrenit dhe Ordu-s kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi Në kuadër të programit të shkëmbimit Mevalana, Universiteti i Prizrenit dhe ai i Ordus në...më shumë
Kurrikula e përbashkët Kosovë-Shqipëri në vitin shkollor 2015/16Pas abetares së përbashkët Shqipëri-Kosovë, në vitin e ardhshëm shkollor edhe teksti...më shumë
Përurohet objekti i ri shkollës "Mustafa Bakiu" në PrizrenËshtë përuruar sot edhe objekti i shkollës “Mustafa Bakiu”, i ndërtuar me mjete...më shumë
QKT Yunus Emre kërkon ligjërues të gjuhës turkeQendra Kulturore turke Yunus Emre në Prishtinë ka shpallur konkurs për pranimin e instruktorëve...më shumë
Prishtinë: 100 euro një temë diplome!Nëse hezitoni të përgatisni temat e diplomave, është dikush që i kryen këto...më shumë
Filloristët testojnë njohuritë e tyre Dega e KDTP-së në Prizren dhe shoqata e mësimëdhënësve turq të Kosovës kanë...më shumë
Studentët kosovarë në Stamboll mësojnë shkrimin dhe redaktiminNë seminarin për shkrimtarë që po organizohet nga Instituti Yunus Emre, fondacioni Birlik dhe...më shumë
Cilësia e dobët në arsim po e rrezikon të ardhmen e KosovësCilësia e ulët e arsimit, si në institucionet parauniversitare, ashtu edhe në ato universitare,...më shumë
TIKA ndihmon shkollën “Mehmet Akif” në Shushicë të EpërmeOrganizata Turke për Zhvillim dhe Rindërtim në Kosovë, “TIKA”, pas shumë investimeve...më shumë
Abetarja hapi rrugën për tekstet tjeraPas unifikimit të abetares së përbashkët Kosovë-Shqipëri në vitin e kaluar, Ministria...më shumë
Yunus Emre organizon kurse të gjuhës osmane Qendra Kulturore Yunus Emre ka paralajmëruar se do të organizoj kurse të gjuhës osmane, që do...më shumë

Kategoritë