Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 20 Janar 2021
Tekste shkollore turke për shkollat e mesmeE Mërkurë 11 Korrik 2012 11:16Në Kuvendin e Kosovës është shqyrtuar çështja e pajisjes me tekste shkollore të nxënësve turq të klasave të nënta dhe të shkollave të mesme. Deputeti Enis Kervan ka theksuar se kjo pikë është përkrahur pas përpjekjeve të shumta. më shumë
Mësimdhënësit turq të Kosovës në Qipronë verioreMësimdhënësit turq të Kosovës nga 2 deri më 7 korriku kanë qëndruar në...më shumë
52.9 % e maturantëve e kalojnë testin e maturësMinistria e arsimit shkencës dhe teknologjisë në Kosovë njoftoi se 52.9 për qind e...më shumë
Katër nga shtatë kandidatët për rektor, me sfond politik Avdullah Zejnullahu, Berim Ramosaj, Fadil Maloku, Ibrahim Gashi, Isa Elezaj, Naser Zabeli e Valon Murtezaj, janë...më shumë
Nis aplikimi në Universitetin e Trakyas Të gjithë studentët që shprehin interesim për të studiuar në Universitetin e Trakyas...më shumë
Sot testi i arritshmërisë për 32 mijë nxënësRreth 32 mijë nxënës, që kanë përfunduar klasën e nëntë, po i...më shumë
Shtyhet publikimi i rezultateve të testit të maturësMë shumë se 32 mijë maturatë të mbarë Kosovës ende nuk e kanë të qartë...më shumë
Seminar për mësimdhënësit nga Kosova në Burhaniye të TurqisëNë Burhaniye të Balikesirit të Turqisë po mbahet një seminar për 50...më shumë
Nga 2-6 korrik Universiteti Veror Evropian në UPUniversiteti i Prishtinës Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar, ka organizuar edhe sivjet...më shumë
Rezultatet e testit të Maturës më 30 qershorPër rreth 31 mijë maturantët e Kosovës është organizuar dita e dytë e Provimit...më shumë
Pa provim pranues në shtatë fakulteteRezultati i provimit shtetëror të maturës dhe suksesi i treguar gjatë shkollimit të mesëm,...më shumë
Të shtunën pjesa e dytë e provimit të MaturësTë shtunën, rreth 35 mijë maturantë do t’i nënshtrohen pjesës së dytë...më shumë
Nesër - pjesa e dytë e maturësPjesa e dytë e provimit shtetëror të maturës do të mbahet nesër. Komisioni Qendror...më shumë

Kategoritë