Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Mars 2021
Gjuha shqipe nuk po u mësohet në mënyrë të duhur nxënësve turqE Premte 23 Dhjetor 2011 16:12Në përmbyllje të gjysmëvjetorit të parë, derisa nxënësit kanë përjetuar emocionet e marrjes së librezave me nota, në shkollën fillore "Emin Duraku" në Prizren prindërit kanë ngritur shqetësime në lidhje me mësimdhënien e gjuhës shqipe për nxënësit e komunitetit turk. më shumë
Hapet kolegji Mehmet Akif në PrizrenNë prani të shumë mysafirëve në fshatin Korishë të Prizrenit është hapur...më shumë
Certifikohen turkologët kosovarëTurkologët kosovarë që kanë vijuar programin e certifikimit TOMER nga 5 deri më 16 dhjetori...më shumë
Arsimi i lartë dhe shkenca përfitojnë 2 milion euroArsimi i lartë dhe shkenca në Kosovë, përfituan nga Agjencia për Zhvillim e Austrisë dhe...më shumë
Inspektohen regjistrimet në UP për vitin 2011Të gjitha regjistrimet e studentëve të kryera për vitin 2011 në Universitetin e Prishtinës...më shumë
Marrëveshje për themelimin e Universitetit në GraçanicëMinistri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z.Ramë Buja, dhe presidenti i Bordit Ekzekutiv të...më shumë
Studentët e UPZ-së ende pa indekseStudentët e Universitetit të Prizrenit edhe këtë vit kanë nisur studimet pa u pajisur me...më shumë
Kosova ftohet në konferencën për arsimin në BritaniMinistri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, është takuar me ambasadorin e...më shumë
Regjistrime masive të jashtëligjshme në UPG.K. dhe G.Ç. kanë marrë nga Universiteti i Prishtinës sivjet statusin e studenteve të...më shumë
Nuk lejohet transferimi i studentëve në PrizrenUniversiteti i Prizrenit, ende nuk e ka të zhgjidhur çështjen e transferimit të studentëve,...më shumë
Nxënësit inkurajohen për lexim librashNë qendrën kulturore Bahar në Prishtinë është mbajtur ceremonia e ndarjes së...më shumë
16 turkologë nga Kosova për certifikim në Turqi16 turkologë nga Kosova do të marrin pjesë në programin e certifikimit në Turqi....më shumë
Shenohet dita e Mësuesit dhe 60 vjetori i arsimit turk në KosovëNë kuadër të shënimit të 24 nëntorit, Ditës së Mësuesit dhe 60 vjetorit...më shumë