Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Mars 2021
Studentët e UP-së ankohen për kushte jo të miraE Hënë 24 Tetor 2011 11:17Studentët vazhdojnë të ankohen për kushte jo të mira në Universitetin e Prishtinës. Udhëheqësit e Parlamentit Studentor të UP-së, kanë potencuar disa prej problemeve që po ballafaqohen. më shumë
KFOR-i turk mbështet institucionin parashkollor në KurillëPjesëtarët e KFOR-it turk që shërbejnë në Prizren kanë ndihmuar renovimin e...më shumë
Sigurt në shkollë, shtëpi dhe me shokëDoracaku për sigurinë e fëmijëve “Sigurt në shkollë, shtëpi dhe me...më shumë
Vitin e ardhshëm nuk ka provim pranues në fakulteteZëvendësministri i Arsimit, Nehat Mustafa, ka bërë të ditur se Ministria e Arsimit dhe KQSHM do...më shumë
Kërkohet ruajtja e vendit të punës për drejtorët e shkollaveMinistri i Arsimit , Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë zhvilloi një takim informues me...më shumë
Juridiku i Ankarasë me fakultet në KosovëFakulteti Juridik i Univeristetit të Ankarasë do të shtrij veprimtarinë në Kosovë, duke...më shumë
TUMED shpjegon drejtimet e studimeve të larta Anëtarët e Shoqatës së të diplomuarve në Turqi, TUMED gjatë një takimi me...më shumë
Nesër afati i tretë pranues për 3400 studentë në UPUniversiteti i Prishtinës (UP), të premten, pritet të hapë konkursin e tretë për pranimin...më shumë
Ministri Buja dhe rektori Baraliu hapën solemnisht vitin e ri akademik në UPZMinistri i Arsimit, i Shkencës dhe i Teknologjisë Prof. Dr. Ramë Buja dhe Rektori i Universitetit Publik...më shumë
Në shenjë proteste ndërpritet mësimi në komunën e PrishtinësNë shenjë proteste për vrasjen e Drejtorit të Arsimit të Komunës së Prishtinës...më shumë
Fillon viti akademik në UPUniversiteti i Prishtinës për 15 mijë studentët e rinj ka bërë hapjen e vitit të ri...më shumë
Rektori i ri i UPZ: Mësimi nis nesër Rektori i ri i Universitetit publik të Prizrenit, Mazllum Baraliu në paraqitjen e tij të parë...më shumë
Mazllum Baraliu, rektor i UPz-sëMinistri i arsimit, shkencës dhe teknologjisë në Kosovë, Ramë Buja, nënshkroi të...më shumë