Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 21 Prill 2021
Në Prizren regjistrohen 100 nxënës të rinj turk E Mërkurë 03 Gusht 2011 18:16Afati i parë për regjistrimin e nxënësve në shkollat fillore në Kosovë ka qenë ndërmjet datave 16 maj e 17 qershor. Afati i dytë për regjistrim do të vijoj deri më 31 gusht. më shumë
Në UPz pranohen 818 studentëVetëm 818 studentë nga 1280 vende sa kanë qenë të lira, kanë arritur të regjistrohen...më shumë
Dorëhiqet Rektori i UPZ, Ronald MunchRektori i Universitetit të Prizrenit, Ronald Munch, ka dhënë sot dorëheqje nga posti i tij. Ai tha...më shumë
Anulohet testi pranues në disa fakultete të UP-sëUniversiteti i Prishtinës ka marrë vendim që të anulohen testet e provimit pranues në...më shumë
Sot dhe nesër provimi pranues në UP e UPzSot dhe nesër do të mbahet provimi pranues për studentët e rinj të Universitet të...më shumë
Kosova merr pjesë në Olimpiadën Matematike NdërkombëtareEkipi përfaqësues i Kosovës është duke vazhduar edhe në ditën e dytë garat e ...më shumë
Rektori Rugova arsyeton shtimin e numrit të studentëveRektori i Universitetit të Prishtinës, Mujë Rugova, ka thënë të enjten se numrin e...më shumë
Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për pranimin e studentëveUniversiteti i Prishtinës shpall konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të...më shumë
UPZ pranon 1280 studentë në gjashtë fakulteteUniversiteti Publik i Prizrenit sivjet pritet t’i bëjë konkurrencë atij të Prishtinës....më shumë
UP sivjet pranon 15 mijë studentëNë Universitetin e Prishtinës këtë vit mund të regjistrohen rreth 15 mijë studentë....më shumë
Në shkollat e mesme të Kosovës do të regjistrohen 30 mijë nxënës Në shkollat e mesme në gjithë Kosovën, këtë vit shkollor pritet të regjistrojnë...më shumë
Në 4 shkolla të mesme të Prizrenit 5 paralele turke Nesër është afati i fundit për regjsitrimin e nxënësve në shkollat e mesme të...më shumë