Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 21 Prill 2021
Rezultati i arritshmërisë, 55.04 për qindE Shtunë 09 Korrik 2011 15:14Testi i arritshmërisë për nxënës të klasave të nënta, i administruar nga MASHT, në bashkëpunim me Drejtoritë Komunale të Arsimit dhe drejtorë të shkollave ku është mbajtur testi, thuhet të ketë arritur rezultatin e përgjithshëm prej 55.04 për qind.më shumë
Shpallen rezultatet e procesit të akreditimitAgjencia e Akreditimit të Kosovës dhe Këshilli Kombëtar i Cilësisë, shpallën...më shumë
Vollebaek përgëzoi MASHT-inZëvendësministri i Arsimit, Usmen Baldzi, me bashkëpunëtorë priti Knut Vollebaek, komisar i i...më shumë
Jepen 12 diploma për të rinjtë që kanë vijuar kursin e zhvillimit të karrierësPërfaqësuesit e shoqatës Për Mendje të Shëndoshë gjatë një ceremonie...më shumë
UPZ-ja hap dy qendra për hulumtime shkencore Universiteti Publik i Prizrenit ka hapur dy qendra për hulumtime shkencore. Qendrën për Hulumtime...më shumë
Pritet miratimi i Parlamentit turk për ndërtimin e Universitetit në LipjanKomuna e Lipjanit mund të bëhet me universitetin turk të paralajmëruar vetëm pasi që kjo...më shumë
Mbi 32 mijë nxënës sprovojnë dijenMbi 32 mijë nxënës kosovarë do t’i nënshtrohen testit shtetëror të...më shumë
Universiteti i Trakyas shpalos kriteret për kandidatëtNë vitin akademik 2011-2012, Universiteti i Trakyas në Turqi do të pranoj afër 400 studentë...më shumë
I flladitë kushërinjtëMujë Rugova është përkujdesur që në mesin e 24 studentëve të UP’së...më shumë
Kampi tradicional forcon miqësinëLidhja e Vëzhguesëve të Rinj të Kosovës së bashku me misionin e OSBE-së gjatë...më shumë
Nis pranimi i aplikimeve për studime në Universitetin e TrakyasNë vitin akademik 2011-2012, Universiteti i Trakyas në Turqi do të pranoj afër 400 studentë...më shumë
Buja: Ligji për shkencën në procedurë Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja ka prezantuar të martën punën,...më shumë
Thaçi: Kosova s’është në krizëKryeministri i vendit, Hashim Thaçi ka hedhur poshtë zërat se Kosova ndodhet në krizë...më shumë