Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 21 Prill 2021
Konkursi për studentët në UP më 7 korrikE Hënë 20 Qershor 2011 15:58Mbi 10 mijë maturantët, që kaluan testin e sivjetshëm të maturës shtetërore, më 15 qershor, nga 27 mijë, si dhe ata që viteve të kaluara nuk kishin mundur të regjistrohen në Universitetin e Prishtinës, duhet të presin korrikun. Prorektori për mësimdhënie dhe kërkime shkencore, Bajram Berisha, ka thënë se një gjë e tillë nuk do të ndodhë dot para datës 7 korrik.më shumë
Sindikatat e arsimit turk takohen në KosovëMbledhja e Komitetit Përfaqësues të Lidhjes Ndërkombëtare të Sindikatave të Arsimit...më shumë
Gjilan, certifikata për vijuesit e kursit të gjuhës turkeËshtë përmbyllur kursi i gjuhës turke në Gjilan i organizuar nga TIKA në kuadër...më shumë
AAK fajëson institucionet për rezultatet e maturantëve Një ditë pas shpalljes së rezultatit të provimit shtetëror të maturës, eksperti...më shumë
Testi i maturës alarm i kuq për nivelin e arsimitKëshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut në Prishtinë ka shprehur...më shumë
Studentët e Mamushës shpalosin shqetësimet e tyre Studentët e Mamushës në takimin me përfaqësuesit e shoqatës Yeni Ufuklar kanë...më shumë
Vetëm 42 % e maturantëve kalojnë testin Komisioni Qendror Shtetëror i maturës ka shpallur rezultatet nga provimi i maturës, ndërsa...më shumë
Sot publikohen rezultatet e Testit të maturësSot pritet publikimi i rezultateve të Testit të maturës Nga Komisioni Qendror Shtetëror i...më shumë
Thaçi premton standarde evropiane për mësimdhënësit“Ju do të keni standardin e punëtorëve të arsimit të vendeve të BE-së”, u...më shumë
Zvicra premton përkrahje në arsimMinistri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja me bashkëpunëtorë, po...më shumë
Medreseja e Fatih Sultan Anadolu në Stamboll pranon pesë nxënës kosovarëPërmes një njoftimi të departmentit të shërbimeve fetare të ambasadës së...më shumë
Festa e Leximit me emocione Shoqata e mësimdhënësve turq të Kosovës dhe dega e KDTP-së në Prizren kanë...më shumë
Matura shtetërore 2011 mbahet të shtunën Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) ka bërë të gjitha përgatitjet e...më shumë