Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 21 Prill 2021
Kolegji Mehmet Akif bëhet me objekt të ri në PrizrenE Enjte 31 Mars 2011 00:20Pas ndarjes së 5 hektarëve nga Komuna e Prizrenit, Kolegji “Mehmet Akif”, të mërkurën ka vendosur gurin themeltar për objektin e ri, ku kanë marr pjesë edhe strukturat e pushtetit lokal dhe ambasadorja e Turqisë në Prishtinë, Songyl Ozan.më shumë
Nxënës e mësimdhënës nga Prizreni shkojnë në SakaryaNxënës e mësimdhënës nga shkolla fillore "Emin Duraku" i Prizrenit do të shkojnë...më shumë
Kosova dhe Turqia do të thellojnë bashkëpunimin reciprok në fushën e arsimitMinistri i Arsimit, Ramë Buja dhe ambasadorja e Turqisë në Kosovë, Songul Ozan biseduan për...më shumë
Qeveria zvicerane mbështetë 10 shkolla profesionale në 8 komunaZyrtarë të lartë të ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë,...më shumë
Provimi pranues për studime në Turqi më 24 prill Duke u nisur nga motoja "Për Edukim në Turqi", presidenca e turqve në mërgatë dhe komuniteteve...më shumë
Grante nga BB-ja për 114 shkolla të KosovësMinistria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), Banka Botërore dhe drejtoritë komunale...më shumë
Lipjani dhe Turqia premtojnë një universitet turkNë bashkëpunim me Ambasadën e Turqisë në Kosovë Komuna e Lipjanit parasheh që në...më shumë
Kandidatët për studime në Turqi duhet të regjistrohen para aplikimitKandidatët për studime në Turqi duhet të regjistrohen pranë ambasadës së këtij...më shumë
Mësimdhënësit paralajmërojnë ThaçinSindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencës ka paralajmëruar kryeministrin, Hashim Thaçi lidhur me...më shumë
Shpallet njoftimi për studimet në TurqiËshtë shpallur njoftimi për provimin pranues dhe të vendosjes për të gjithë...më shumë
Dita e Mësuesit në Prizren kremtohet nga të gjitha komunitetetFesta e Ditës së Mësuesit në Prizren është kremtuar në mënyrë të...më shumë
Ministri Buja uron mësimdhënësit dhe nxënësitMinistri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, ka uruar të gjithë nxënësit...më shumë
Shpallen më të mirët e punëtorisë për zhvillimin e ideve Me nismën e EU-KOSVET VI dhe Unioni i Rinjve Turq është organizuar punëtoria për zhvillimin e...më shumë