Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 21 Prill 2021

Shpallet programi i bursave për studentët nga Ballkani

22 Prill 2012 16:51

Programi i bursave për studentët nga Ballkani që dëshirojnë të studiojnë në Universitetet e Turqisë tashmë është shpallur.

Aplikimi për këto bursa mund të bëhet nga 20 prilli e deri më 1 qershori i vitit 2012.

Kandidatët mund të marrin informata shtesë në gjuhën turke dhe në gjuhën angleze në këtë link:

http://www.turkiyeburslari.org/tr/Bilgi/Index?UrlAdi=%2FTurkiye-Burslar%C4%B1%2FLisans-Burslari%2FBalkanUlke

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.

 

Sadri23.04.2012 16:15:13[email protected]
Pershendetje i nderuari staf i Kosovahaber
Si jeni dhe si po kaloni, une me shume nuk dua ta zgjas mirepo deshta te ju pyes diqka nese ka mundesi kuptohet.

A eshte ky konkurs vetem per studime bachelor apo edhe per master
Ku duhet ti dergojm dokumentet ne ambasaden turke ne kosove apo diku tjeter dhe ne cilin vend nese jo ne ambasaden turke

Shpresoj se do te has ne mirekuptimin tuaj te marre pergjigjje .
Ju faleminderit shume per mirekuptimin tuaj .
Me respekt
Sadri A.Bahtijari
50%