Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 21 Prill 2021

UP, në tetor me rektor të ri

E Mërkurë 16 Maj 2012 13:44

Ministri i Arsimit, Ramë Buja, ka nënshkruar udhëzimin administrativ për të legalizuar zgjedhjet në Universitetin e Prishtinës, që do të mbahen në nivel të këtij universiteti.

Ky udhëzim administrativ, i është dërguar sot Rektoratit. Zgjedhjet e studentëve, sipas zyrtarëve të Rektoratit do të fillojnë së shpejti, për të dal me rezultate në ditët e para të qershorit.

Ndërsa, zgjedhjet në nivel universiteti, përfshirë dhe rektorin e ri, sipas këtij vendimi, duhet të jenë të përfunduara në fund të shtatorit.

Zgjedhjet duhet të kryhen më 1 tetor, është ultimatumi i këtij udhëzimi. Universiteti i Prishtinës, do të nis vitin e ri akademik me studentë, dekanë dhe rektor të ri.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.