Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Mars 2021

Gjysmë-vjetori i dytë do të fillojë të martën

E Hënë 07 Janar 2013 20:50Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë njofton se gjysmë-vjetori i dytë i vitit shkollor 2012/2013 do të fillojë të martën. Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, uron të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit e Kosovës me rastin e fillimit të gjysmë-vjetorit të dytë mësimor, duke u dëshiruar sukses gjatë kësaj periudhe të vitit shkollor. “Me rastin e fillimit të gjysmë-vjetorit të dytë shkollor, shfrytëzoj rastin që përzemërsisht t''ju uroj fillimin e këtij gjysmë-vjetori, me dëshirën më të mirë që të kemi suksese të vazhdueshme dhe të pandërprera”, thotë ministri Buja.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.