Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 24 Shtator 2021

Ligjëratë nga dy profesorë të Universitetit Anadollu

E Premte 18 Janar 2013 10:25

Me rastin e një vizite të një delegacioni nga Universiteti Anadollu në Turqi/ Fakulteti Juridik, do të mbahet një ligjëratë nga dy profesorë të këtij Universiteti, përkatësisht nga Prof. Dr. İlker Gökhan Şen dhe Prof. Dr. Bülent Yücel.

Kjo ligjëratë do të mbahet më datën 21 janar 2013, duke filluar në orën 12:00, në Amfiteatrin e Fakultetit Juridik – Universiteti i Prishtinës.

Tema e ligjëratës do të jetë: “Roli i Gjykatave Kushtetuese në Demokracitë e Vjetra dhe në Demokracitë e Reja”.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.