Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 26 Shkurt 2021

Mauna kulturore e FVET-së në Mamushë

E Hënë 21 Janar 2013 16:37

Mauna kulturore e Fondacionit të Vullnetarëve të Edukimit të Turqisë që kishte nisur udhëtimin me moton "Një fëmijë nga Turqia ndryshon, e tërë bota ndryshon" pas qëndrimit në Prizren ka ardhur në Mamushë. 

Mauna është vendosur në Mamushë dhe gjatë javëve të ardhshme do të mbështes edukimin e nxënësve turq. Mauna ka ardhur në Kosovë më mbështetjen e QKT Yunus Emre dhe ambasadës së Turqisë, dhe në të do të organizohen kurse të ndryshme për nxënësit e shkollave të Prizrenit.

Sinan Ural  nga FVET ka thënë se janë të kënaqur që kanë ardhur në Kosovë për të mbështetur edukimin e brezave të rinj.

Mauna kulturore është vizituar edhe nga kryetari i komunës së Mamushës, Arif Butuc, drejtori i Arsimit, Cafer Morina dhe drejtori i shkollës "Anadolli", Milazim Mazrek.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.