Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 21 Prill 2021

TIKA ndihmon shkollën “Mehmet Akif” në Shushicë të Epërme

E Hënë 28 Janar 2013 16:57

Organizata Turke për Zhvillim dhe Rindërtim në Kosovë, “TIKA”, pas shumë investimeve të bëra në shkollën fillore “Mehmet Akif” në Shushicë, si ndërtimi i katit të dytë, pajisja me kabinet të informatikës si dhe inventar për shkollë, sot ka përuruar edhe klasën për para-fillorët, të cilën e ka pajisur me inventarë dhe mjete të nevojshme didaktike.

Agim Haxhiu, Drejtor në Drejtorinë Komunale të Arsimit, ka falënderuar donatorin për kontributin e dhënë.
“Falënderoj Organizatën “Tika” dhe shpresoj se bashkëpunimi ynë do të vazhdojë edhe në të ardhmen”, është shprehur z. Haxhiu.  

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.