Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Mars 2021

Studentët kosovarë në Stamboll mësojnë shkrimin dhe redaktimin

E Premte 01 Shkurt 2013 09:42

Në seminarin për shkrimtarë që po organizohet nga Instituti Yunus Emre, fondacioni Birlik dhe ESKADER në Stamboll  po marrin pjesë 10 pjesëmarrës nga Kosova. Aftësimi i tyre për shkrim dhe redaktim do të zgjas 21 ditë.

Gjatë kësaj periudhe, studentët nga Kosova cdo paradite i kalojnë nga 4 orë në ligjërata. Studentët e zgjedhur përmes një konkursi do të qëndrojnë në Stamboll nga data 27 janar deri më 17 shkurt. Pas vijimit të kursit ata do të pajisen me 'certifikata'.

Kursi mbahet nën udhëheqjen e profesorëve Şerif Aydemir dhe Mehmet Nuri Yardım. Pos ndjekjes së ligjëratave studentët kanë rast që të shëtisin edhe në vendet turistike dhe historike të Stambollit.  

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.