Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 06 Maj 2021

Përurohet objekti i ri shkollës "Mustafa Bakiu" në Prizren

E Enjte 07 Shkurt 2013 16:56

Është përuruar sot edhe objekti i shkollës “Mustafa Bakiu”, i ndërtuar me mjete të Kuvendit Komunal dhe USAID-it. Objekti i kësaj shkolle është ndër objektet më moderne në vend.

Drejtori i kësaj shkolle Skender Susuri, duke falënderuar Kuvendin Komunal dhe USAID-in premtoi se në harmoni me kushtet e krijuara do të jenë edhe rezultatet.

Kryetari i Komunës falënderoi USAID-in për ndihmën e madhe që i ka dhënë arsimit në Prizren. Ndërsa drejtoresha e USAID-it Maurin Shaket tha se ndihma për arsimin është prioritet i USAID-it, sepse tha ajo fëmijët janë e ardhmja e vendit. /tvo/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.