Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Marte, 07 Korrik 2020

Zgjidhen më të suksesshmit në Garën e Diturisë

E Enjte 14 Mars 2013 14:09

Janë bërë të ditur emrat e nxënësve më të suksesshën në Garën e Diturisë, që është organizuar nga dega e KDTP-së në Prizren dhe shoqata e mësimdhënësve turq të Kosovës. Në këtë mënyrë është përmbyllur Gara e Diturisë dedikuar shkollave ku mësohet në gjuhën turke.  

Gara e Diturisë ka nisur më 2 shkurt dhe pos nxënësve interesim të shtuar kanë treguar edhe prindërit. Pas pesë javësh garë nxënësit kanë arritur që të shtojnë dituritë e tyre në lëndët: Turqisht, Matematikë, Biologji, Fizikë, Kimi, Histori dhe Gjeografi. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.