Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 25 Maj 2020

Prej 31.628 maturantëve, kaluan 23.531

E Hënë 24 Qershor 2013 15:03Komisioni Qendror Shtetëror i Maturës (KQSHM) ka publikuar rezultatet e provimit të maturës të afatit të qershorit. Sipas njoftimit nga Ministria e Arsimit, nga 31.628 maturantë, sa kanë marrë pjesë në provim, kanë kaluar 23.531, ose 74.5 për qind e tyre. Gjatë tri ditëve të ardhshme do të jetë afati për ankesa, ndërsa publikimi i rezultateve të ankesave do të bëhet më 28 qershor. Të gjithë ata që nuk e kanë kaluar provimin në këtë afat, do të kenë edhe një mundësi në afatin e gushtit./Telegrafi/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.