Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 04 Korrik 2020

“Më 1 tetor edhe tri universitete”!

E Hënë 01 Korrik 2013 12:37

Më 1 tetor nisin punën tri universitetet publike, në Mitrovicë, Gjilan dhe Gjakovë.

“Hapja e këtyre universiteteve po i bënë të ndihen mirë edhe qytetarët e atyre komunave, por edhe të vendeve tjera përreth. Jam i sigurt se në Universitetin e Gjilanit do të kemi studentë edhe nga Lugina e Preshevës”, ka thënë për Epoka e Re ministri i Arsimit, Ramë Buja. “Hapja e këtyre universiteteve publike e ka edhe një të mirë: fut konkurrencë. Me një fjalë, do t’i fusim në garë se cili po arrin suksese më të mira”. /Telegrafi/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.