Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 20 Janar 2021

Inaugurohen terrenet sportive në Mamushë

E Premte 05 Korrik 2013 15:59Me nismën e komunës së Mamushës dhe IOMit dy shkollat në Mamushë janë bërë me terrene sportive, që janë shumë funksionale. Inaugurimi i tyre është bërë nga kryetari i komunës, Arif Bütüç  dhe shefi i IOMit në KosovëJorge Baca, të cilët kanë theksuar se ky bashkëpunim ka sjellë shumë projekte për Mamushën. Kryetari Butuc ka falenderuar IOM-im, për përkrahjen e vazhdueshme dhe ka shprehur bindjen se projekte të tilla do të realizohen edhe në të ardhmen. Ndërsa shefi i IOMit Jorge Baca, ka vlerësuar të arriturat në këtë komunë.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.