Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 21 Prill 2021

Studentët nga Universiteti i Eges në Kosovë

E Hënë 08 Mars 2010 13:40

Një grup i studentëve nga Universiteti i Eges në Turqi kanë vizituar Kosovën. Brenda katër ditësh ky delegacion ka vizituar shumë institucione dhe monumente historike.

Në Prishtinë ata janë takuar me ambasadorin e Turqisë, Metin Hüsrev Ünler, me koordinatorin e TİKA-s në Kosovë Kürşad Mahmat; pastaj në Prizren me: Ministrin e MMPH-së, Mahir Yağcılar, zv/ministrin e MPBZHR-së Fikrim Damka, deputetin Enis Kervan, anëtarin e Gjykatës Kushtetuese Altay Suroy, kreun e degës së KDTP-së Orhan Lopar. Delegacioni ka vizituar edhe komunën e Mamushës, Dogri Jollin dhe paqeruajtësit turk.

Gjatë këtyre vizitave dhe takimeve ata janë njoftuar me punën dhe aktivitet e institucioneve dhe shoqatave, me ç'rast ka lindur ideja që vizitat e tilla të shpeshtohen në të ardhmen.

Studentët turq kanë vizituar edhe agjencinë e lajmeve Kosovahaber, ku janë shtruar mundësitë e bashkëpunimit të mëtutjeshëm. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.