Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 04 Korrik 2020

Për studime në gjuhën turke në UP 64 vende të lira, në UPZ 29 vende

E Premte 13 Shtator 2013 15:33

Për studime në gjuhën turke në UP, në Fakultetin e Filologjisë, dega e Turkologjisë ka 64 vende të lira, ndërsa në UPZ janë 29 vende të lira në drejtimin e Edukimit parafillor dhe mësimit klasor. 

Në UP provimi pranues do të mbahet më 26 shtator, derisa afati i paraqitjes së dokumenteve është nga 10-24 shtatori i 2013-ës.

Ndërsa në UPZ provimi pranues do të mbahet më 26 shtator, derisa afati i paraqitjes së dokumenteve është nga 10-23 shtatori i 2013-ës.


 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.