Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Qershor 2020

'Paqe' midis studentëve protestues e policisë

E Mërkurë 29 Janar 2014 12:43

Studentët protestues, që kanë bllokuar Rektoratin e UP që në orën tetë të mëngjesit, dhe Policia e Kosovës, që po mbikëqyr situatën duket sikur kanë vendos njëfarë paqeje.

Ndërsa studentët i kanë  bërë thirrje policisë që të largohet nga Universiteti, Policia u ka thënë se nuk do t’i largojë me forcë ata nëse do të jenë paqësorë.

Sipas policisë dhe vrojtuesve, në protestë po marrin pjesë rreth 30 studentë.
Nuk ka pasur ndonjë çrregullim në komunikacion.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.