Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Qershor 2020

Tërhiqni zvarrë të korruptuarit, jo studentët protestues!

E Mërkurë 29 Janar 2014 12:58

Nuk mund ta pranoj faktin që ata të rinj që kanë punuar për tjetërkënd, të qëndrojnë në burg, derisa ata që kanë përfituar prej tyre, të vazhdojnë ta kryejnë punën e vet të papenguar.

Dukagjin Pupovci, njohës i çështjeve të arsimit, thotë se është pritur që deri tani pas grilave të jenë profesorët dhe titullarët e Universitetit që kanë përfituar nga kjo skemë korruptive, shkruan “Tribuna”.

“Por kjo nuk ndodhi edhe një muaj e gjysmë pas arrestimeve të studentëve dhe të asistentëve”. Kjo, thotë Pupovci, është një njollë në fytyrën e Universitetit të Prishtinës dhe do të mbetet aty, derisa të mos sqarohet plotësisht çështja e shitjes së notave dhe regjistrimeve me para në Universitetin e Prishtinës. /Tribuna

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.