Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Qershor 2020

Studentët tentojnë të hyjnë në Rektorat

E Hënë 03 Shkurt 2014 14:32

Studentë të Universitetit të Prishtinës po tentojnë të hyjnë në Rektoratin e UP-së, ndërkohë që Policia e Kosovës dhe sigurimi i Rektoratit po tentojnë të pamundësojnë hyrjen e studentëve në Rektorat.

Në protestë vërehet edhe prania e Njësisë Speciale të Kosovës. Studentët tanimë po qëndrojnë ulur brenda oborrit të Rektoratit.

Studentë protestues të UP-së i kanë dërguar lule Njësisë së Policisë, duke treguar kështu se janë paqësor dhe në këtë mënyrë po kërkojnë dorëheqjen e rektorit, Ibrahim Gashi 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.