Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Qershor 2020

Rektorati mohon dorëheqjen e Gashit

E Hënë 03 Shkurt 2014 16:07

Rektorati i Universitetit të Prishtinës përmes një njoftimi demantoi shkrimet në disa media se rektori Ibrahim Gashi pritet të japë dorëheqje.

Në komunikatën e UP-së thuhet se lajmet e fundit, të publikuara se rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Ibrahim Gashi pritet të jap dorëheqje janë plotësisht të pavërteta.

Ndryshe, edhe sot për të pestën ditë studentë të UP-së janë duke protestuar para Rektoratit për të kërkuar dorëheqjen e rektorit Gashi. /Telegrafi/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.