Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 03 Prill 2020

Mësimdhënësit për vizitë në Edirne

E Marte 08 Prill 2014 23:37

Një grup i mësimdhënësve nga Prizreni dhe Prishtina në kuadër të një programi kulturor po realizojnë një vizitë pesëditore në Edirne dhe Çanakkale të Turqisë.

Grupi i mësimdhënësve me iniciativën e deputetit Enis Kervan po e realizon vizitën me ftesë të guvernatorit të Edirnes, për t'u njohur nga afër me monumentet historike dhe kulturore në këto dy qytete. 

Kervan ka theksuar se mbështetja për mësimdhënësit do të jetë e përhershme.  

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.