Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 03 Prill 2020

Në maj, 20 kursiste shkojnë në Bursë

E Premte 18 Prill 2014 14:01

Në muajin maj, 20 kursiste nga Kosova do të shkojnë në Bursë për t'u aftësuar në rrobaqepësi, në programin aftësues që zgjat 2 muaj. Kjo nismë realizohet në saje të angazhimin të shoqatës së turqve të Shkupit nga Kosova, me ç'rast kursistet do të trajnohen në shkollën e tregtisë dhe industrisë në Bursa dhe njëherësh do të bëjnë orët praktike në fabrikat e kësaj ane. 

Kryetari i kësaj shoqate, Rexhep Gunduz është duke bërë përzgjedhjen e kandidateve në Vushtrri, Mitrovicë, Prizren dhe Gjilan. 

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.