Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 03 Prill 2020

Nisin aplikimet për programet me bursa të studimeve në Turqi për vitin 2014

E Premte 18 Prill 2014 19:14

Maturantët nga Kosova që dëshirojnë t'i vazhdojnë studimet në Turqi, nga nesër mund të nisin aplikimet për programet me bursa. Aplikimi do të jetë i hapur për një muaj.

Data e nisjes së aplikimit: 19 prill 2014
Data e mbylljes: 19 maj 2014

Për më shumë informata në lidhje me kriteret e bursave, të interesuarit mund të vizitojnë ueb faqet në vijim:

www.turkiyeburslari.org ose www.trscholarships.org 

  

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.