Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 04 Korrik 2020

Trajnim për nëpunësit e UPZ-së

E Shtunë 19 Prill 2014 12:53

Një grup prej 7 nëpunësve të Universitetit të Prizrenit nga 7 deri më 11 prill kanë qëndruar në Universitetin e Anadollit për trajnim.

Asistentja e Rektorit Blerta Hajra, asistentja e dekanit Nora Rada, Përgjegjësi i Qendrës së Aplikimit të Studentëve, Abdylbari Shalqini, Përgjegjësi i IT-së, Tarik Han, personeli i IT-së, Xhevat Kallaba, përgjegjësja e mjeteve të komunikimit Blerta Ferati dhe zëdhënësi Ramadan Baraliu kanë qenë pjesë e ekipit që pos trajnimit kanë realizuar edhe vizitë në UA.

Ata janë njohur me praktikat e aplikuara në UA, si dhe janë takuar me drejtues të këtij institucioni. Po ashtu kanë nënshkruar një marrëveshje për shkëmbimin e studentëve.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.