Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 04 Korrik 2020

Presidenca e diasporës turke dhe komuniteteve mike ka vizituar TUMED-in

E Premte 02 Maj 2014 17:29

Përfaqësues të presidencës së diasporës turke dhe komuniteteve mike bashkë me kreun e katedrës së Historisë në Universitetin e qytetit të Stambollit kanë vizituar TUMED-in. Në këtë takim ata janë njoftuar mbi punën e kësaj shoqate nga kryetari i TUMED-it, Cengiz Çesko dhe anëtarët tjerë. 

Çesko ka folur për aktivitetet e shoqatës dhe planet për të ardhmen. Po ashtu ka bërë të ditur se studentët e diplomuar në Turqi kanë problem me punësim në Kosovë. Por ai ka sqaruar se papunësia është një problem i përgjithshëm në Kosovë.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.