Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 04 Qershor 2020

Jep dorëheqje drejtori i Arsimit të Prishtinës, Jusuf Thaçi

E Premte 04 Korrik 2014 12:51Ka dhënë dorëheqje nga posti i drejtorit të Drejtorisë së Arsimit të Komunës së Prishtinës, Jusuf Thaçi. Dorëheqja e tij vjen si pasojë e ngarkesës së madhe nga punët dhe presionit të madh.  Kështu i thanë burime të sigurta brenda komunës ktv-së.  Megjithatë komuna ende nuk ka dalë me qëndrim se a e pranon a jo dorëheqjen e tij. /KOHA.net/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.