Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 04 Qershor 2020

Në degën e Orientalistikës sivjet pranohen 45 kandidatë

E Mërkurë 09 Korrik 2014 17:08Në degën e Orientalistikës në UP sivjet pranohen 45 kandidatë, prej të cilëve 10 vijnë nga jashtë. Në këtë degë mund të aplikojnë kandidatët që kanë kryer shkollën e mesme në Kosovë si dhe ata që kanë kryer shkollimin përkatës jashtë vendit. Për më shumë informata mund të vizitohet ueb faqja zyrtare e U P-së: www.uni-pr.edu.  

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.