Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 04 Qershor 2020

Njoftim për kandidatët që dëshirojnë të studiojnë në Turqi

E Enjte 10 Korrik 2014 18:01Në Kosovë aplikimet për studime në Universitetet publike kanë nisur prej 8 korrikut. Kandidatët që duan të studiojnë jashtë Kosovës, më saktësisht në Turqi mund të informohen më detajisht në ueb faqen zyrtare të Entit për Arsim të Lartë të Turqisë, lidhur me kushtet e kriteret për pranimin e studentëve. Kandidatët për studime në Turqi mund të gjejnë informatat e nevojshme në këtë link: http://www.yok.gov.tr/web/guest/yurt-disindan-kabul-edilecek-ogrenci-kontenjanlari   

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.

 

Fehmije12.08.2014 09:30:57Jam e interesuar per studime te Doktoratures ne drejtmimin e ekonomise. Ju lutem me jepni sqarime si te aplikoj.
0%
ArtaHasani18.07.2014 13:47:11Une tani jam nxenese e shkolles fillore,por nese me mundesohet Enddra ime eshte qe nje dit te vazhdoj shkollimin ne Turqi,e realizim e kesaj endrre e pres ne nje te ardhme sa me te afreme,ju lutem me ndihmoni...!!!
0%