Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 21 Tetor 2021

Në Turqi do të shkojnë 100 studentë nga Kosova

E Enjte 11 Mars 2010 10:06

Afati për aplikimet e studentëve kosovarë të cilët dëshirojnë të studiojnë në Turqi është hapur më 11 mars 2010.

Informatat dhe dokumentet e aplikimit për pjesëmarrje në provimin pranues mund të merren në Ambasadën e Turqisë në Prishtinë. Provimi pranues do të mbahet më 25 prill. Afati i fundit për aplikim është 14 prilli.

Afër 100 studentë më të suksesshëm të këtij provimi pranues do të fitojnë të drejtën për të studiuar në Turqi. Prej tyre 70 vende do të përfitojnë pjesëtarët e komunitetit turk dhe 30 ata të komunitetit shqiptar dhe boshnjak.

Për më shumë informata:
http://kosovahaber.net/?page=2,44  

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.

 

Kosovahaber13.03.2010 23:18:55Për më shumë informata:\r\nhttp://kosovahaber.net/?page=2,44
33%
Dardan Thaçi13.03.2010 23:18:12A mundem të aplikoj online, edhe ku mund të gjej informata shtes rreth këtij aplikimi?\r\n\r\nMe respekt, DTH.\r\n
0%