Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 03 Qershor 2020

Në Qendrën Kulturore Yunus Emre organizohen kurse të gjuhës turke

E Premte 12 Shtator 2014 13:08

Në Qendrën Kulturore Turke Yunus Emre në Prishtinë organizohen kurse të gjuhës turke. Aplikimi dhe regjistrimi për këto kurse kanë nisur më 8 shtator dhe do të përmbyllen më 19 shtator.

Kurset ofrohen për nivelet A1, A2, B, B2 dhe C1. Ato do të udhëhiqen nga kuadrot profesionale që vijnë nga Turqia.

Ne kurset e gjuhes turke qe realizohen ne Qendrat e Kultures Turke Yunus Emre, perdoret metoda e mesimit te gjuhes nga me e thjeshta tek me e veshtira, nga e veçantja tek e pergjithshmja, duke aplikuar strukturen spirale për mësimin e gjuhës dhe metoden e trajnimit në procesin e mësimdhënies, duke i kushtuar rendesi perdorimit te burimeve efektive vizuale dhe dëgjimore.

Për më të sukseshmit do të mundësohet vijimi falas i shkollës verore.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.