Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 30 Maj 2020

Studentët bllokojnë hyrjen në Rektorat

E Hënë 15 Shtator 2014 12:19

Rifat Krasniqi, njëri prej organizatorëve të kësaj proteste në një prononcim për Indeksonline ka thënë se, shkeljet dhe parregullsitë që po ndodhin vazhdimisht në UP kanë bërë që ai dhe kolegët e tij të bëjnë këtë bllokadë.

“Ne sot kemi vendos që dalim këtu dhe të bllokojmë hyrjen e Rektoratit pasi që është bërë një shkelje e zgjedhjes së rektorit i cili është zgjedh nga baxhanaku i vet. Shkelja tjetër është punimet në gazetat fiktive, pasi që dihet që një rektor për punime fiktive është larguar në mënyrë qysh ne protestojmë. Arsyeja është se nuk dua të vazhdojmë që ky Univesitet të vijnë rektor të cilët nuk janë të aftë për menaxhim, pasi që nuk janë të aftë për punime shkencore duke publikuar nëpër revista fictive”, ka thënë ai.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.