Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 31 Maj 2020

Studentët përsëri në protesta, kërkojnë dorëheqjen e Zejnullahut

E Mërkurë 24 Shtator 2014 21:29Dhjetëra studentë të Universitetit të Prishtinës kanë bllokuar gjatw ditës sw mwrkurw hyrjet para Rektoratit. Grupi i Studentëve të Pavarur ka kërkuar edhe sot dorëheqjen e rektorit, Ramadan Zejnullahu, duke shtuar se nuk do të ndalen së protestuari deri në dorëheqjen e Zejnullahut. /Telegrafi/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.