Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 30 Maj 2020

Në Universitet fillon viti i ri akademik

E Marte 07 Tetor 2014 10:12

Sot fillon viti i ri akademik në të gjitha universitetet publike dhe bartësit privat të Arsimit të Lartë në Kosovë.

Me rastin e fillimit të vitit të ri akademik, ministri i Arsimit Ramë Buja, do të vizitojë Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë. Me këtë rast, do të përurohet edhe biblioteka e Universitetit. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.